שאלה כללית טיפול רפואי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/11/2023 | 12:10 | מאת: אור123

שלום אימי היתה בת 92.5 ( היה לה בעיות לב) הפסיקו לה לפני שנה את המדללי דם כי הם גרצו לה לדימום ואיבוד דם ולכן הרופא אמר שזה סיכון לכאן או לכאן. לפני כחודשיים עלינו בגלל בעיות בקיבה והיה חיידק שניסו להעלים עם אינטיביוטיקה הם ראו שזה אולי בכליות, בגלל דמנציה גם היא לא רצתה לאכול בשבוע האחרון ונתנו לה זונדה שהקשה עליה מאוד ואז פתאום עשו לה אקג וראו חסימה בעורק הלב אמרו אם יעשו צינתור היא לא תשרוד ולא עשו ונתנו לה מדללי דם וחיכו, ואז אחרי שעתיים התחיל לה כאבים בחזרה הרופאה שהיתה שם היתה איטית וצעקתי לה יש לאמא כאבים היא אמרה יתכן והיא עוברת ארוע לבבי אחפש לה משהו תרופתי, הייתי בהלם ואז התחיל יותר כאבים בחזה ואז צעקתי שיבואו ואז באו ניסו לעשות החייאה אל לשווא לצערי הרב היא נפטרה במקום, ואני שואל האם זה היה תקין איך שפעלו הרופאים והאחיות? ניסיתי לבקש דוח רפואי אבל רק ע״י צו ירושה אפשרי שזה נעשה עכשיו. זה כואב לי מאוד כי שמאתי עליה כל כך הרבה ואני שואל האם הם פעלו בסדר? ולא באטיות ? תודה

שלום רב הצטערתי לשמוע שאמא ניפטרה הייתי מציע שתתייעץ עם רופא מומחה בקרדיולוגיה לגבי הטיפול שאמא קבלה קודם לפטירתה

מנהל פורום גריאטריה