קלופיקסול והפרעת אישיות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

12/11/2023 | 20:14 | מאת: שירי

אמי בת 72, חולת סרטן סיעודית מורכבת עם הפרעת אישיות מלפני גילוי המחלה. ההפרעה החמירה ורופא רשם לה קלופיקסול 2 טיפות שלוש פעמים ביום. לכאורה, הייתה השפעה מסויימת במשך שבוע, אך לאחר שבוע, נראה כי היא הסתכלה לתרופה וחזרה להיות חסרת שקט עם קשיים בהבנת המציאות. מוסיפה כי היא אינה הולכת ומרותקת למיטתה כבר יותר משנה למעט מקלחת מדי פעם. איך ממשיכים מכאן?

שלום רב הייתי ממליץ לבצע בדיקות דם הבאות: ספירת דם + כימיה וכן לבצע בדיקת שתן לכללית על מנת לשלול בעייה מטבולית ואו זיהומית כגורם לאי שקט

מנהל פורום גריאטריה