ירידה בתאבון דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  גריאטריה

01/10/2023 | 10:22 | מאת: אור

אימי בת 92 יש לה דלקת בשתן זיהום וירידה בתקודי הכליות נתנו לה כרגע אינטיביוטיקה ואינפוזיה הבעיה שהיא לא אוכלת סוגרת נועלת את הפה כשרוצים לתת לה לאכול יש לה דמנציה האם חוסר וירידה בתאבון קשור לזה האם אחרי האינטיביוטיקה והאינפוזיה יש מצב שתחזור לאכול?

שלום רב בעקבות הזיהום, קרוב לוודאי, חלה גם החמרה במצב הקוגניטיבי של אמא. ייתכן שלאחר שהזיהום יחלוף, אמא תתחיל לאכול

01/10/2023 | 19:55 | מאת: אור

גם תרופות שנותנים דרך הפה ההורה פולט החוצה? למה זה ככה? אני חושש מזה שגם אחרי הטיפול בסילוק החיידק דלקת הוא לא ירצה לאכול מה עושים במקרה כזה אני כולי תקווה שיסתיים הדלקת בשתן והוא יחזור לאכול? תודה

02/10/2023 | 17:43 | מאת: אור

היום נתנו לה זונדה דרך האף אחרי הרבה חששות ל12 שעות בגלל שלא יכולה לאכול ולבלוע תרופות האשלגן גם גבוהה והכליה יש זיהום האם הזונדה לא יכולה לפגוע בו? האם זה יעזור לו להחזיר את התאבון?

מנהל פורום גריאטריה