ירידה שמשקל חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  גריאטריה

04/09/2023 | 22:17 | מאת: שואל

שלום אימי בת 93 בזמן האחרון היא לא רוצה לאכול היא אפילו סוגרת את הפה בחוזקה אבל יש ימים שהיא אוכלת ויש ימים שבקושי והיא ירדה במשקל לקחתי אותה לדיאטנית שהמליצה לי על כמה ארוחות, הבעיה שאני מאוד חושש שהיא לא רוצה מספיק לאכול מה עושים כדי למנוע ירידה במשקל ( אנשור גורם לה לשלשולים הפסקנו לה את זה) אשמח לעצה

אמא צריכה לעבור הערכה על ידי פסיכוגריאטר על מנת ליבדוק באם היא סובלת מדיכאון ואו ירידה קוגניטיבית שעלולים לגרום לחוסר הרצון של אמא לאכול

מנהל פורום גריאטריה