הצילו לא יודעים מה לעשות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/08/2023 | 12:29 | מאת: גל

קשישה בת 92 דמנטית אך מתקשרת. הפרעות התנהגות. מתנגדת לכל דבר ורוצה לשלוט בכל. קושי בבליעה ולא אוכלת כראוי. בקושי יש עזרה של כמה שעות ביום. גרה עם בן 70 שגם הוא לא הכי בסדר.הוא מפריע בטיפול שלה. משתף פעולה איתה . אוכל את האוכל שלה. הם לא מוכנים להפריד כוחות. ברווחה יודעים לא יודעים לא עוזרים. היא כניראה בדיכאון בוכה הרבה. פיתחה תלות בבן שלה. מה עושים? מי הגורם שאמור לייעץ?

שלום רב יש להזמין דחוף, מומחה בגריאטרייה לצורך ביצוע הערכה וקבלת החלטה טיפולית בהתאם

מנהל פורום גריאטריה