שאלה כללית.

דיון מתוך פורום  גריאטריה

07/08/2023 | 18:09 | מאת: שואל

שלום ההורה שלי קשיש סיעודי לפני שבועיים עשינו בדיקת דם היה מוגלובין 8.5 וברזל 33 היום עשינו בדיקה חוזרת ועכשיו מוגלובין 9.5 וברזל 47 שזה ישתפר האם במצב כזה כדאי לתת עירוי ברזל או שזה מספיק? ועוד דבר לפעמים יש להורה כאבי בטן ( בסיטי לפני שנתיים היה אבני כיס מרה) אולי בגלל זה אבל אנחנו נותנים לו לפי מרשם רופא ספסמלגין ולפעמים טיפות אופטלגין ואז זה משפיע על הכאב אני שואל האם יש טעם לעשות ct קיבה בגיל 90? תודה

שלום רב ביצוע בדיקת הסי טי תעזור לרופא לדעת מהו מקור הכאבים מהם אבא סובל, ולאחר מכן לתת טיפול בהתאם

מנהל פורום גריאטריה