סימנים אדומים ברגליים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

20/07/2023 | 09:43 | מאת: א

שלום אמא שלי קשישה סיעודית בבוקר תמיד קמה עם לחץ דם נמוך אולי כי היא בשכיבה? במשך היום קצת עולה, אך שאלה לי יש לה ברגליים למטה קצת זימנים אדומים כמו דם יבש ? ממה זה נגרם האם זה יכול להיות מבעיות של לב? הרגליים לא נפוחות לוקחת פוסיד, או שזה אולי מהעגלה מכות יבשות? תודה

24/07/2023 | 06:57 | מאת: א

מוסיף עוד דבר לשאלתי כל בוקר אימי קמה עם לחץ דם נמוך שעולה בהדרגה רופא המשפחה אמר לא לתת פוסיד שיש לחץ דם נמוך ועכשיו בגלל זה ניהיה לה בצקות ברגליים מה עושים עם הבצקות? תודה

בוקר טוב עקב מורכבות הבעייה הייתי מציע לך שאמא תיבדק על ידי מומחה בגריאטריה

מנהל פורום גריאטריה