טיפול בבעיות קיבה.

דיון מתוך פורום  גריאטריה

13/07/2023 | 20:31 | מאת: אור

אני רוצה לשאול שאלה אימי בת 93 סובלת לפעמים מכאבי בטן יש לה טחורים פנימיים שלעיתים יוצא דימום ( פעם בכמה חודשים) היא לוקחת ברזל לפעמים יש לה שלשולים לפעמים עצירות ולפעמים זה מסתדר פניתי לרופא המשפחה ןהוא אומר אין טעם לעשות שום בדיקה שחלילה זה לא מעי הגס וגם טיפול פולשני אין טעם הוא אומר בגלל הגיל האם זה באמת אמור להיות כך? תודה

ההחלטה על ביצוע בירור ולאחר מכן טיפול מחייבת פגישה עם גריאטר, שבמהלכה יוצגו לו כל המסמכים הרפואיים של אמא, ולאחר מכן היא תיבדק על ידיו

מנהל פורום גריאטריה