בעיות שתן.

דיון מתוך פורום  גריאטריה

11/05/2023 | 19:36 | מאת: אאאא

שלום אימי בת 90 לפני כמה ימים היה לה עצירת שתן ( אולי לא שתתה מספיק) היא גם מתאפקת לפעמים כי צריך לשכנע אותה לעשות שתן לפעמים עושה בטיטול אך הרוב בשירותים, עשיתי לה בדיקת שתן אתמול מחכה לתשובה אתמול חזר לה השתן אחרי שנתנו לה לשתות , רופא המשפחה בדק אותה אין לי חום והבטן רכה , אנחנו לא יודעים גם מלחץ יש לה עצירת שתן היא זובלת מדמנציה , היום עשצה בבוקר פעם אחת ועד לשעות הערב עדיין לא עשתה שוב, ( אולי בחיחה בטיטול יהיה לה כמו לפני יומיים) מה יכול לגרום לזה? זה לא שבכלל לא יוצא לה שתן אבל לא בתדירות כמו לפני חודש, מה גם שיש לה לפעמים עצירות אבל היא לוקחת ברזל אולי בגלל זה , האם בדיקת שתן יכולה לזהות את הבעיה? תודה

שלום רב יש לשלול זיהום בדרכי השתן אנא העזר לשם כך ברופא המשפחה

מנהל פורום גריאטריה