בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  גריאטריה

04/05/2023 | 15:56 | מאת: אור

שלום אימי בת 90 עשתה לפני שבוע וחצי בדיקת שתן היה טיפה דם בשתן בבדיקת הלשונית שעשתה האחות , וניתן לה אנטיביוטיקה ציפורל, לאחר סיום הציפורל עשינו שוב בדיקת שתן וזו התוצאה בשלפוחית השתן enteroccoci רגישים לפניצילין ונגזרות במקאה של אלרגיה יש לטפל quinolone/במקרטדנטין תהליך הבדיקה : צמיחה של… תהליך הבדיקה: bact.count 1 isoate התוצאה: .100.000cfu/ml שם החיידק: enterococcus spp אשמח לדעת מה זה אומר? זו בדיקת שתן יום לאחר שסיימה את האינטביוטקיה תודה

04/05/2023 | 16:02 | מאת: אור

רופא המשפחה אומר שזה שרידים של דלקת כי היא אחרי אינטיביוטיקה ציפורל? אשמח להסבר שלך לגבי כל הבדיקה הנ״ל תודה

שלום רב משמעות הבדיקה היא שלאמא יש חיידק בשתן אך לא בהכרח זיהום בדרכי השתן

מנהל פורום גריאטריה