בדיקה שתן וכאבי בטן במקביל

דיון מתוך פורום  גריאטריה

01/05/2023 | 12:36 | מאת: אור

שלום אימי בת 90 לפני שבוע עשתה בדיקת שתן האחות עשתה בדיקה ידנית עם לשונית וראתה קצת דם הרופא משפחה נתן לה אנטיביוטיקה ציפורל כבר שבוע חלף הבדיקת תרבית יצאה בסדר ( אל היה רשום צמיחה מרובה) אבל הרופא אמר שזה בסדר הבעיה שיש לה גם כאבים בקיבה במקביל וזה קצת מבלבל את העניין ממה נובע הכאב הרופא משפיה נתן לה גם תרופות לכאבי בטן , אך לא נתן צילום או אולטרא סאונד אני שואל האם עלי להתעקש לצילום או אולוטרא סאונד האם זה לגיטימי דם בשתן שאולי זו היתה דלקת או לחזור על בדיקת שתן נוספת? תודה

הייתי ממליץ לחזור על בדיקת שתן לכללית לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי

מנהל פורום גריאטריה