הסבר לבדיקת סיטי ראש

דיון מתוך פורום  גריאטריה

28/02/2023 | 13:05 | מאת: יעל

פרופ' שלום רב, אבא שלי בן ה-87 עבר בדיקת סיטי ראש היות ובשבועיים האחרונים בפתאומיות נעשה מבולבל יותר מיום ליום. עד אז היה עורך דין פעיל וצלול. בפענוח הבדיקה כתוב בסכום אין ממצא חריג. עם זאת משפט 1 לא מובן לי ומטריד ואודה להסברך: שינויים היפודנסיים בחומר הלבן הפריונטריקולרי ועמוק, בולט במיוחד בקדמת הקרניים הפרונטליות ובסטריאטום השמאלי מתאימים לשינויים מיקרואנגיופתים כרוניים. תודה רבה

שלום רב אין עדות בסי טי למימצא שיש בו כדי להסביר את הבעייה מימנה אבא סובל

מנהל פורום גריאטריה