רמת אביב ת"א

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/08/2008 | 08:10 | מאת: ג'וסלין חלפון

אבי בגיל 94 שעד היום חיי איתנו בבית השבוע עבר אירוע שהפך אותו כזקוק לסיעודי מורכב. מה הם המקומות באיזור ת"א השייכים לקופת חולים כללית, שיכולים לתת לאבי המשך איכות חיים הכי טוב שאפשר, שאני יכולה לבחון. תודה ג'וסלין חלפון

25/08/2008 | 01:39 | מאת: אילן שפר

ג'וסלין שלום אני מתנצל על העיכוב בתשובה, למיטב ידיעתי המוסד היחידי של קופ"ח כללית המיועד לאשפוז סיעודי מורכב הוא "בית רבקה" בפתח תקווה. אני מצרף את הקישור הבא לאתר משרד הבריאות, שם מפורטת רשימת המוסדות לאשפוז סיעודי מורכב. בסוג המחלקה יש לסמן סיעודי מורכב ובלשכת הבריאות - תל אביב או פתח תקווה. www.health.gov.il/units/pharmacy/institution/inst_castom_out.asp בהצלחה והרבה בריאות

מנהל פורום גריאטריה