האם אפשר לקבוע רק על סמך טופס אחד מגיאטר שהבן אדם לא כשיר לחתום?

דיון מתוך פורום  גריאטריה

29/11/2022 | 16:11 | מאת: אנונימי.

שלום רב בן משפחתי ז ל ואחיו העבירו לי את ביתם במתנה לאחר שהבטיחו לי זאת לאורך שנים.האח שלצערי נפטר אובחן 3 חודשים לפני ההעברה כסובל בדמצניה וסקולרית בינונית וקיבל במבחן mmse 16:30 עם פגיעה בהתמצאות בזמן 0/5 במקום 3/5 חישוב1/5 זיכרון מושהה 0/3. האם רק על סמך הפרטים האלה אפשר לקבוע שהוא לא היה כשיר לחתום? אני מציין וכך גם אחיו שגר איתו עד שהבן אדם היה עצמאי עד יומו האחרון ולא היה לו מעולם אפוטרופוס או מטפל.

ראה תשובתי למטה

מנהל פורום גריאטריה