התקררות אצל קשיש???

דיון מתוך פורום  גריאטריה

05/11/2022 | 17:59 | מאת: אור

שלום אימי קשישה בת 90 היא כנראה מקוררת אין לה חום ( החום במד חום 36.5 ) רופא המשפחה בדק אותה ויש לה נזלת וגרון אדום ( עשינו בדיקת קורנה ביתית שלילי) אבל יש לה חום גוף , הרופא נתן לה סירופ זינט אנטיביוטיקה ל5 ימים ( זה כבר היום השלישי) ואמר לתת אופטלגין, יש לה עייפות האם זה מהזינט? השאלה מתי מרגישים שיפור? ומתי שוב לפנות לרופא המשפחה? ולמה יש חום קל כשנוגעים בה אבל במד חום זה 36.5? תודה

שלום רב ניתן לצפות לשיפור במצב החולה 72 שעות לאחר התחלת הטיפול באנטיביוטיקה. העייפות הינה קרוב לוודאי עקב הזיהום מימנו היא סובלת. יש ליפנות לרופא משפחה בתום הטיפול באנטיביוטיקה

08/11/2022 | 09:59 | מאת: אור

פניתי לרופא משפחה היא סיימה אתמול את הזינט ועדיין היא חלשה ומנוזלת לאחר טיפול של 5 ימים בזינט מה זה אומר זיהום? היה לה גרון אדום לזה הכוונה? תודב

מנהל פורום גריאטריה