אישה בת 96 עם חום ממושך גבוה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/07/2022 | 13:05 | מאת: דינה

שלום רב, אימא שלי בת 96,חולת דמנציה סופנית.ברקע אי ספיקת כליות בשל האבן בכליה. בנוסף פירורי אבנים בכיס מרה. לפני חודש חוסנה לקורונה(לפני כחצי שנה החלימה מקורונה).מאז החיסון חום.בבוקר 37.6-רקטלי.בערב-38.5 רקטלי . נעשה בירור מעבדתי:ספירה,ביוכימיה מורחבת,CRP,שתן כללית ותרבית.התוצאות מעולות.צילום חזה וא.ק.ג. תקינים מהן הסיבות לחום כזה(פרט לאונקולוגיה)? אין ניתן להוריד את החום? אני נותנת לה 30 טיפות אופטלגין פעמיים ביום,אבל אני מבינה שלא ניתן לתת לה כל הזמן. לצערי אקמול,איבוברופן בנרות לא עוזרים. האקמול לא עוזר גם בסירופ ונורופן לא מומלץ לה בגלל הכליות. אשמח לעזרה. בתודה ובברכה, דינה

שלום רב חום גבוה לרוב מעיד על בעייה רפואית עקב הגיל של אמא הייתי מציע שהיא תיבדק על ידי גריאטר

מנהל פורום גריאטריה