אמא..................

דיון מתוך פורום  גריאטריה

27/06/2022 | 17:16 | מאת: רחל

אימי בת 91, מסרבת לעובדת זרה.גרה עם אחי ויש לה מטפלת 5 שעות יש בעיית זיכרון לטווח קצר. לא יוצאת מהבית כבר שנה. עדיין שולטת בצרכים. עקשנות יתר והתנגדות אובססיבית לכל מה שאני מנסה לעשות עבורה. בקיצור בזמן האחרון התחילה כל ערב לפני שהולכת לישון מפזרת מלח על הרצפה'בכל הדירה בטענה שזה מבריח ג'וקים שלא ממש קיימים. היא מתהלכת עם הליכון. האם זה מצביע על פסיכוזה?

אכן ייתכן מאד שיש במקרה שלפנינו חשש להפרעה נפשית. הייתי ממליץ שאמא תיבדק על ידי פסיכוגריאטר

מנהל פורום גריאטריה