ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

07/06/2009 | 21:22 | מאת: רחל

אבי בן 92 קיבל אירוע מוחי שפגע לו בצד הימני של הגוף הוא משותק ביד ורגל גם כושר הביטוי נפגע.וכן מנגנון הבליעה נפגע הוא אינו יכול לשתות ולאכול וכן לקבל תרופות.הוא לא מוכן לקבל זונדה. כמה זמן אפשר להתקיים ללא מזון ותרופות???

08/06/2009 | 18:29 | מאת: אילן שפר

רחל שלום אין לשאלה שלך תשובה חד משמעית, יש גם הבדל כמובן בין נטילת תרופות למזון ונוזלים, התשובה תלויה גם בגורמים נוספים כמן גיל ומצב כללי, בכל מקרה ברור שגוף האדם לא מסוגל להתקיים לאורך ימים בלי מזון ונוזלים. מאחל לכם הרבה בריאות

מנהל פורום גריאטריה