מים בברך רגל נפוחה.

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/02/2022 | 08:08 | מאת: אאא

שלום שאלה ראשונה כיצד מקבלים הפניה לקשיש לבדיקה אצל רופא גריאטריה? ועוד שאלה אימי בת 90 סובלת מיתר לחץ דם גבוה וגם לוקחת כדורים של מדללי דם ויש לה שחיקת סחוס ברגליים אין לה סחוסים בעיות ברכיים שנים רבות בשבוע האחרון התנפח לה למטה הרגל בצד ימין אין כאב אבל נוזל מים מהרגל ( אולי גן ממכה מהכסא הניייד?) מה עושים עם הרגל ככה נפוחה ונוזל מים? אשמח חהכוונה ותשובה תודה

שלום רב אמא צריכה להבדק על ידי רופא וייתכן אף להשלח לבדיקות על מנת לברר מה הגורם לתופעה שאתה מתאר

מנהל פורום גריאטריה