אבא לא מפסיק לצעוק גם בזמן שינה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

15/12/2021 | 14:34 | מאת: בן

שלום רב, אבא שלי בן 72 עבר אירוע מוחי קשה לפני 10 שנים ומאז משותק בפלג גוף ימין, לאל יכולת דיבור, הבנה סבירה. בשנה האחרונה חלה הידרדרות במצבו הפיזי והנפשי. בקושי צוחק ומחייך, חלש ולא משתף פעולה כמו שהיה פעם במעברים. בשלושת החודשים האחרונים הוא לא מפסיק לצעוק. גם בשינה, הצעקות נשמעות כמו צעקות של כאב וההתרשמות שלי שהן לא בשליטה שלו ואינו מודע להן. אשמח לשמוע ממך מה דעתך הגורם ומה דרכי הטיפול.

על אבא לעבור הערכה על ידי גריאטר על מנת שיבדוק מהו הגורם לאי השקט

מנהל פורום גריאטריה