מעוניינת לקבל יעוץ ממומחה לתרופות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/09/2021 | 20:25 | מאת: שאלה בקשר לתרופות. היכן אפשר להתייעץ עם מומחה לתרופות של כלליתל כללית

אני בת 65. לוקחת כדורים ללחץ דם שנתנו על ידי רופאת משפחה.אחד בבוקר וזודיפ קומבו 10 מ"ג. אחר הצהריים לוקחת קרדילוק 2.5 מ"ג. האם זה נכון לקחת קרדילוק להורדת לחץ דם? לאחר הכדור הזה אני מרגישה כאב ברקות, צידי הראש ליד המצח וזה מציק לי. האם להחליף את התרופה באחרת? אין לי בעיות לבביות. תודה

שלום רב, על פניו רצוי שתתייעצי עם מומחה לייתר לחץ דם! הייתי ממליץ לך על פרופ'אהוד גרוסמן

מנהל פורום גריאטריה