אמא............................

דיון מתוך פורום  גריאטריה

10/07/2021 | 10:18 | מאת: אתי

אימי 90,עברה ניתוח שבר יקך לפני חודש, הימים הראשונים של האשפוז היו נוראיים והדילריום נמשך שבוע וחצי. היא נימצאת בשיקום. לפני האירוע התחילו בעיות בליעה.אכלה מוצקים רכים. מאז האירוע בעיית זיכרון חמורה לטווח קצר. חשיבה לא תמיד הגיונית.אבל היא מאוד וורבאלית.מקבלת רק אוכל בבלנדר,האוכל לא טעים וחמוץ. כמעט לא אוכלת. אם יש באוכל קצת פירורים היא ישר מוציאה. אומרים לה לאכול זה מטריף אותה יכולה לבכות. רוצה ולא יכולה. גם דייסות לא רוצה. ירדה אולי 10קג. היא עדיין בשיקום

אמא זקוקה לטיפול בכדור הרגעה שאת טיבו צריך לקבוע לאחר שתיבדק על ידי פסיכוגריאטר

מנהל פורום גריאטריה