שאלה בנושא דעה שניה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

12/06/2021 | 23:06 | מאת: אמיר

אבא שלי בן 88 , לאחר אירוע מוחי ומאושפז במוסד שיקומי. הצוות שם אינו אופטימי לגבי התקדמותו וטוען שהטיפול אמור להיות תמיכתי בלבד. אבי סובל מבעיות שונות שאינן זוכות לבירור או איבחון בשל היעדר כוונה לטפל בממצאים בכל מקרה. עם זאת, אבא שלי הוא אדם צלול לגמרי, מדבר ומודע לכל המתרחש. הוא מבטא יאוש בשל סבל גופני שלדעתי אינו מקבל התייחסות נכונה. אני מטיל ספק בגישה הכללית של הצוות לגבי מצבו . האם קיימת דרך לשמוע דעה מקצועית ממקור חיצוני למוסד ללא ידיעת הצוות המטפל? הדיסקרטיות חשובה לי מאד על מנת שהטיפול בו לא יפגע. תודה מראש.

שלום רב, זכותו של כל חולה באשר הוא, על פי חוק, לקבל חוות דעת שנייה! יש ליידע את הצוות המטפל, אך לא זקוקים לשם כך, לקבל את הסכמתו

מנהל פורום גריאטריה