אוסטירופוזיס ללללללללללללללללללללללללחללחלל

דיון מתוך פורום  גריאטריה

08/05/2021 | 12:17 | מאת: דנה

שלום לדר בבדיקת צפיפות עצם גילו לי אוסטירופוזיס 3.2 - בעמוד השדרה וגם קצת פחות באמה ןבטגן עלי לציין שאני מתקשה בהליכה וסובלת מעין פרקינסוניזם רופאת המשפחה רשמה לי זריקת פרוליה כי יש לי בעיות עיכול קשות השאלה אם לא מסוכן עבירי לקחת זריקה זו בגיל 73 כשאני סובלת מהתייבשות באף בפה אין לי רוק בגרון בעיות עצירות קשות חרדה בעיות פיסורה צניחת רקטום ליכן פלאנוס הפחד שהזריקה תעשה לי רע וזה לחצי שנה לא ניתן להפסיקה תודה האם כדאי הזריקה היומית יותר?

שלום רב, הייתי ממליץ לך להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג, שתחום עיסוקו הינו אוסטיאופורוזיס

מנהל פורום גריאטריה