אלצהיימר - נשימות מהירות, דיבור

דיון מתוך פורום  גריאטריה

30/12/2018 | 14:10 | מאת: חיה

סבתי סיעודית חולה באלצהיימר לפני כמה ימים לפתע היא החלה לנשום נשימות מהירות - ואח"כ ליד השמאלית שלה נהיה מן קפיצות כאלה בשריר כשהיא מרימה אותה, זה לא עולה באופן ישיר יש מין רעידות כאלה. בנוסף היא החלה להשמיע הברות ולחזור עליהם מספר פעמים והדיבור שלה לא ברור מספיק כמו שהיה קודם. מאז הנשימות בסדר במה מדובר? האם צריך להתפנות לבי"ח? תודה.

מבחינת הנשימות המהירות כדאי לשלול דלקת ריאות, שייתכן וגרמה להחמרה גם במצבה השיכלי

מנהל פורום גריאטריה