אלצהיימר, הזיות ותוקפנות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/09/2018 | 10:16 | מאת: נורית

אני חולת אלצהיימר בת 86. פעמעם רבות יש לה הזיות 'בלתי מזיקות' אך לאחרונה התחילו לה הזיות שאבי בוגד בה והיא כמובן עצבנית וצועקת עליו כל הזמן שהוא שקרן וכו' ואף נהייתה תוקפנית. כמובן שזה קורה המון עקב השיכחה, היא גם מעירה אותו בלילה וכו'. אמי מקבלת תרופות פסיכיאטריות עוד לפני זה. רציתי לדעת האם קיים טיפול תרופתי יעיל וניתן לחלוטין להיפטר מן הבעיה הזו??

על אמא לעבור הערכה על ידי פסיכוגריאטר. ניתן להקל על התופעות המצויינות לעיל

מנהל פורום גריאטריה