,תרופות נגד אלצהיימר

דיון מתוך פורום  גריאטריה

16/05/2009 | 19:33 | מאת: RINA

בעלי- בן 79- סובל זה כמה שנים מאלצהיימר הוא מטופל כיום בתרופות-ASENTA ו-MEMOX -10, ועדיין מתפקד בצורה זו או אחרת- מתרחץ לבד,שולט על סוגרים, נשאר לבד בבית לזמן קצר, וגם יושב עם חברים -אמנם בלי להיות מעורב-אבל עדיין "נמצא שם". הבן שלנו -שהיה בארה"ב הביא תרופה בשם NEUROSTIN שהיא בעצם DIETARY SUPPLEMENT- האם ניתן לתת את התוסף הזה בנוסף לתרופות שבעלי מקבל- או שזה יהיה "דרסטי" מדי ???

17/05/2009 | 23:52 | מאת: אילן שפר

רינה שלום ה neurostin אינה תרופה, זהו תוסף מזון או ליתר דיוק חיבור של מספר מרכיבים שאמורים לספק "מזון" למערכת העצבים ובכך למנוע ירידה בתפקוד תאי מוח ואף לשפר אותו. אני מניח שזו אינה תוספת "דרסטית" מדי כפי שאת מכנה זאת, יחד עם זאת קשה להוכיח יעילות קלינית של מוצר כזה ושל דומים לו, כפי שאני רואה זאת סביר להניח שהתכשיר הוא מסוג הדברים שאם לא יעזרו גם לא יזיקו.להחלטתך. בהצלחה והרבה בריאות

מנהל פורום גריאטריה