יעוץ בדעה נוספת

דיון מתוך פורום  גריאטריה

06/05/2009 | 21:38 | מאת: ליאורה

חמי הינו בן 78, אושפז אחרי התקף לב ועבר מיד ניתוח להחלפת שסתום לפני כשבוע, יום לאחר הניתוח היתה דליפה ושוב הוכנס לניתוח, חמי סבל מאז ומתמיד מבעיות נשימה שהיום כשבוע לאחר הניתוח הבעיות החריפו והוא מקבל חמצן בלחץ, כמו כן התגלו בעיות בכליות וכנראה שיצרך דיאליזה לפחות פעם אחת על מנת להוציא רעלים ועודף נוזלים. הוא אפטי לא משתף פעולה, ישנוני, הרופאים מגדירים אותו כיציב אבל..... אנחנו מבקשים להתייעץ עם רופא נוסף על מנת לקבל עוד דעה. למי עלינו לפנות לאיזה סוג התמחות או אולי לאיזה רופא. אנא עזור לנו. כל התייחסות מצידך יכולה להושיע תודה ליאורה

07/05/2009 | 20:19 | מאת: אילן שפר

ליאורה שלום אם אני מבין נכון חמיך עדיין מאושפז, האם קיבלתם הסבר ממצה מרופא בכיר במחלקה לגבי תכנית הטיפול בו? את מתארת מצב רפואי מורכב מאוד בו משולבות מספר מערכות אם לא כל מערכות הגוף, ההתמחות הרפואית הכי מתאימה שאני יכול לחשוב עליה היא של פנימאי, בעיקר משום שזו התמחות שיש לה נגיעה לכל מערכות הגוף. אני מאחל לכם הרבה בריאות ובהצלחה.

מנהל פורום גריאטריה