סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/09/2008 | 14:33 | מאת: אתי

אירנה תודה על התשובה כיצד על המשפחה לנהוג השאלה היכן מתחילים ולאן הולכים

21/09/2008 | 21:50 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

אנסה לכוון אותך ואשמח אם תרחיבי האם אחותך הייתה מאושפזת? האם אובחנה על ידי פסיכיטר של קופת חולים או פרטי? באיזה אזור אתם מתגוררים בארץ? בברכה,

21/09/2008 | 21:58 | מאת: אתי

אירנה שלום אחותי הובחנה עי פר גרינהאוס מעולם לא היית ה מאושפזת ומתגוררת בבת ים אנו תומכים מנסים להבין אבל לא יודעים כיצד להתמודד עם העלמויות לא ברורות שקרים והתנהגות מוזרה אשמח לדבר בטלפון 0528329692

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול