כתבה על מתן תרופות אנטי דיכאוניות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/06/2009 | 01:08 | מאת: פרוינד

אני עיתונאית העובדת על כתבה הבוחנת האם בכל הקשור לתרופות אנטי דיכאוניות ה"אצבע על ההדק" קלה מדי או שלהפך, האפשרות למתן מרשמים על ידי רופא כללי מקלה את סבלם של רבים. חסרים לי סיפורים אישיים, על אנשים שנרשמה להם תרופה והסתדרו בלעדיה באמצעות טיפול פסיכולוגי, או להיפך, על כאלה שהתרופה חסכה מהם סבל רב. הכל כמובן בעילום שם וברצון המטופל. תודה.

16/06/2009 | 15:48 | מאת: אנונימית

אם יש משהו שעזר לי זה בעיקר התרופה אם לא הייתי מטפלת בזה עם תרופות והייתי מתחמקת -הדכאון היה ממשיך עוד הרבה זמן, ויפאקס XR מאוד עזר לי ואני חושבת שהכל תלוי באבחון נכון ומדויק יש אנשים שיכולים ללא תרופות אבל מי שזקוק להן זה בהחלט יקל על סבלו

03/08/2009 | 00:07 | מאת: שאול

מוכן לשתף איתך פעולה במידע על שימוש בתרופות ועוד [שאול] 02-6781638

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול