אני מבקשת עזרה לא יכולה יותר

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/05/2009 | 20:10 | מאת: יסמין

אני בחורה שמאוד קשורה לאמא שלי לפני חמשה חודשים היא נפטרה ואני עדיין לא מאמינה ומעקלת את זה אני מאוד מתגעגעת אליה , הגעתי למצב שאני לא יוצאת מהבית כל היום סגורה בחדר אני מנסה לעזור לעצמי אבל חוזרת אותו דבר ,עד היום אני לא הלכתי לקבר שלה רוצה ללכת אבל מפחדת , אני מרגישה שהכל חלום לא רוצה להאמין בכלל שהיא נפטרה , אני תמיד אומרת לאולהים למה לקחת אותה לא מספיק שאין לי אבא גם ועכשיו אתה לוקח לי את אמא . לפעמים אני חושבת להתאבד נמאס לי מהחיים , תעזרו לי .

22/05/2009 | 20:41 | מאת: סטודנטית

יסמין יקרה אני משערת שאת בחורה צעירה וכל החיים עוד לפנייך אני מבינה מדברייך שקשה לך , ההתמודדות עם מוות של הורה כואבת חשוב שתשתפי קרובים בתחושתיך ואל תשארי לבד אני אפילו הייתי מציעה לך לחשוב על טיפול שיחות שילווה אותך בתקופה הקשה הזו שאת עוברת ויתן לך כוחות להמשיך הלאה שיהיה סופ"ש רגוע ונעים

24/05/2009 | 17:15 | מאת: צוות האתר
שלום יסמין, אנחנו מחזקים את ידייך ושולחים לך חיבוק חם ואוהב חשוב לשתף אנשים בתחושותייך ולא לההס לפנות לגורמים מקצועיים או לעמותת סה"ר. ראי לינק: http://www.sahar.org.il/Article.asp?newsid=9 אני מעריך שגם מנהלי הפורומים ישיבו לפנייתך שיהיה לך שבוע שקט צוות האתר
24/05/2009 | 18:35 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

יסמין שלום, צר לי מאוד על פטירת אמך. אובדן אדם כול כך קרוב מלווב בתחושות קשות וטבעי מאוד להרגיש צער, געגוע ואבל עמוק. תחושותיך החזקות מראות את עוצמת הקשר שנותק. לדעתי את זקוקה לעזרה מקצועית שתסייע לך באיבוד האבן בצורה טובה שתאפשר המשך חיים תקינים. חזקי ואמצי!

09/06/2009 | 00:16 | מאת: תמרה

מאמיל'ה שלי, אם היית כאן, הייתי מחבקת אותך חזק חזק. רוצה שתדעי שאמך אומנם נפטרה אך נשמה לעולם מתקיימת. הנשמה שלנו היא מעבר למימד החומר. אמך איתך שם בכל רגע נתון, ורע לה לראותך כך. תתאוששי בבקשה. תשארי חזקה! אני מוכנה לשלוח לך סיפורים רבים במייל על מקרים מדהימים שהמוות לא הפריד.. באהבה רבה מאוד!!! תמרה [email protected]

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול