מהו המינון הטיפולי של ציפרלקס ?<

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

15/10/2016 | 21:18 | מאת: אבי סיסו

רציתי לדעת האם 10 מג ציפרלקס או אסטו נחשב מינון מקובל למי שסובל מדיכאון , או שהחברה משווקת 10 מג רק לצורך התחלה או הפסקה הדרגתית והמינון המומלץ לטיפול בדיכאון וחרדה בציפרלקס הוא 20 מג , כי אני למשל מטופל ברסיטל 20 מג והבנתי שהוא מקביל לציפרלקס 10 מג ושוקל להתייעץ עם רופא על החלפה לציפרלקס

29/10/2016 | 18:08 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, המינון של 10 מ"ג של ציפרלקס הוא מינון טיפולי והוא מקביל ל-20 מ"ג של ציפרמיל (או רסיטל). רק במקרים בהם המינון לא מביא לשיפור הרצוי תוך חודש- חודש וחצי, יש לעלות את המינון ל-15 או 20 מ"ג.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול