עוד שאלה חשובה.. בבקשה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

07/10/2016 | 11:42 | מאת: אני

אני נוטל תרופות פסיכיאטריות לוסטרל 100 מ"ג למיקטל 150 מ"ג אביליפיי 5 מ"ג אני עושה בדיקות דם לראות את התפקוד של הגוף שלי עם התרופה ובלי התרופה על אילו ערכים בבדיקת הדם צריך להסתכל אם הם משתנים? מה קשור להשמנה\הרזיה\חילוף חומרים? יש מלא ערכים בבדיקת דם.. על מה צריך לשים לב בעיקר? תודה מראש

12/10/2016 | 19:10 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קיימת אפשרות למדדות רמת למיקטל בדם כדי לודא שהרמה היא בטווח הטיפולי. התרופות שציינת כולל למיטקטל לא אמורות להשפיע על המדדים של חילוף חומרים ולהשפיע על הערכים של בדיקות דם.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול