שאלה לגבי סרוקוול ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

08/07/2016 | 20:45 | מאת: א.

שלום רב מזה כחצי שנה נוטל סרוקוול (200 מ"ג), בנוסף ל90 מ"ג סימבלטה. בחודשים האחרונים החלה נשירת שיער רצינית. הלכתי לשני רופאי עור, עשיתי בדיקת דם- אבל לא ניתנה לי תשובה חד משמעית. יש לציין שאין מדובר בהתקרחות- אף אחד במשפחה, דורות אחורה, לא סבל מכך. אני בחור בן 36. האם יש סיכוי שהסרוקוול הוא זה שגורם לכך? תודה

10/07/2016 | 18:59 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, הסבירות לכך מסרוקוול גורם לנשירת שיער היא נמוכה ביותר, כדאי להמשיך בירור כדי לעלות על הסיבה האמיתית.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול