רסיטל

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/06/2016 | 16:47 | מאת: צבי

היי לפני כ5 ימים התחלתי טיפול ברסיטל 20מג בבוקר , לאחר 7 שבועות שפריזמה לא השפיע עליי וגרם לי לעייפות וטשטוש בהתעוררות לאחר שינה וחוסר חשק מיני ובעיות בזקפה,עברתי לרסיטל ובכדור השני של הרסיטל גרם לי לקושי ההירדמות, ושינה בגג 5 שעות , והעייפות בהתעוררות עברה , ואז לאחר הכדור הרביעי שוב אני מאד מתקשה להתעורר ומרגיש מסומם ועייף במשך היום יש מצב לעזרה ?זה עובר?מתי?

27/06/2016 | 18:25 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, בדומה לנוגדי דיכאון אחרים, גם רסיטל אמור לשפר את מצב הנפשי תוך 4-6 שבועות, כאשר התופעות לוואי לרוב מופיעות כבר מתחילת הטיפול וחולפות תוך מספר שבועות. לכן, בשלבים ההתחלתיים של הטיפול מומלץ להיעזר בסבלנות וחכות לתוצאות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול