כמה זמן לוקח לציפלקס להשפיע

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

16/06/2016 | 23:45 | מאת: יקיר

שלום ד"ר ברצוני לדעת כמה זמן לוקח לציפרלקס להשפיע על המצב רוח והחרדה, בין כמה זמן עד כמה זמן מינימום ומקסימום כלומר לדוגמה בין שבועיים לשש שבועות או שבועיים ל8 שבועות

20/06/2016 | 16:32 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, בדרך כלל ניתן להעריך את ההשפעה תוך 4-6 שבועות. ישנם מטופלים שמרגישים שיפור גם לפני, אך זה נדיר. לעמות זאת, במידה ותוך 4-6 שבועות לא ניכר שיפור כלשהו, אפילו לא חלקי, סביר להניח שהתרופה לא יעילה עבור המטופל הספציפי ומומלץ להחליפה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול