קנאביס/גראס לטיפול בפוסט טראומה,דיכאון וחרדה?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/06/2016 | 08:19 | מאת: פוסט טרומתי

בוקר אור ושלום לרופאה: מה את יודעת על קנאביס/גראס לטיפול בפוסט טראומה דיכאון וחרדה, את תומכת או מתנגדת? כמובן שיש עשרות זנים שונים של הצמח וצריך להתאים את הזן להפרעה או המחלה, מה המחקרים מראים בטיפול של דיכאון חרדה ופוסט טראומה עם קנאביס? לאיזה רופא עליי ללכת כדי לקבל אישור לקאנביס רפואי לטיפול בפוסט טראומה(מלווה בדיכאון וחרדה), אחרי שהוחלפו אצלי עשרות תרופות אני כבר לא יודע מה יהיה ואם בכלל תהיה תרופה שתתאים לי, כי אם לא קנאביס יש סיכוי שאהיה נכה לכל החיים.

15/06/2016 | 17:05 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קנאביס מותווה לטיפול בהפרעה פוסט טראומתית במקרים בהם יש עמידות לטיפול בתכשירים תרופתיים. עם זאת, קנאביס עלול להחמיר תסמינים נפשיים כשמדובר גם בהפרעת חרדה ודיכאון ולכן במקרים האלו לא מומלץ לשימוש. כדאי לפנות למרכז רב מקצועי לטיפול בהפרעות נפשיות כדי לבצע הערכה חוזרת ומקיפה של מצבך הנפשי ובהתאם למסקנות לשקול סוגי טיפול המתאימים לך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול