האם דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

15/04/2016 | 01:25 | מאת: אנונימי

היי כבר תקופה ארוכה כמעט שנתיים שכל לילה באלי לבכות שום דבר לא משמח אותי מחליפה עבודה כל הזמן קמה בבוקר לעבודה חוזרת ללימודים וככה רואה את החיים עוברים גם כשמח באלי לבכות פיזית הרגשה רעה נפשית הרגשה רעה אני מלאה דוחה דברים אף פעם לא מסיימת תמיד מאכזבת אנשיםם לא חכמה לא אשקר היתה ילדות לא קלה לפעמים טועה מה התפקיד שלי פה כרגע מרגישה שזה בור בלי תחתית ואני לא מצליחה לצאת מזה אין לי כסף לפסיכיאטר המצב כלכלי מאוד גרוע גם עוד בעיה ופסיכיאטר או פסיכולוג של הקופה גם לא רוצה לא רוצה שיהיה לזה תיעוד האם יש דרך לצאת מיזה.... או שככה עוברים החיים

18/04/2016 | 10:06 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, המצוקה שאת מתארת והתסמינים ללא ספק מעידים על הצורך שלך לקבל עזרה כאשר סביר להניח שאת מתמודדת עם בעיה נפשית וסובלת מתסמינים דיכאוניים. כדי להתאים טיפול נכון, יש חשיבות רבה של אבחון מקצועי וכיום אפשרות להגיע לפסיכיאטר היא נגישה גם במסגרת קופ"ח. בנוסף, רופאי משפחה רבים הם בעלי כישורים הנדרשים לאבחון בסיסי של מצבים דיכאוניים ויכולים להמליץ גם הם על הטיפול המתאים. חשוב מאוד שתפני בהקדם האפשרי להערכה מקצועית ותתחילי טיפול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול