מה עושים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

25/08/2008 | 03:29 | מאת: מ

שלום אני בת 21 לאחרונה נאלצתי להתפטר עקב שינויי תנאים בעבודה שהיתי בה במשך שנה, בעבודה די סבלתי אבל נשארתי שם מתוך נוחות כלכלית. מאז שהתפטרתי אני שבועיים יושבת בבית מתוך בחירה, נורא קשה לי להתחיל במקום אחר אני פשוט מרגישה חסרת כוחות ומוטיבציה, התחלתי לעבוד במקום חדש ואני כל הזמן מאלצת את עצמי לחייך בעוד שאני סובלת אני מתעייפת נורא מהר ומוותרת בקלות וכל מה שבא לי זה להתכרבל במיטה ולישון. אין לי כוח לכלום אני לא מתמידה בכלום, אין לי קשר זוגי כבר שנה אני מרגישה מכוערת עם עצמי גם ירדתי מלא במשקל. מה אפשר לעשות עם זה, אני מרגישה כלכך מפונקת אני מתלוננת בגלל עבודה אחת כאילו אני כבר בת 50 וקשת יום, ואני לא. אז למה אני מרגישה כלכך שחוקה מהחיים ??

28/08/2008 | 16:44 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

צר לי על הרגשתך. כדי לגייס כוחות להתמודד עם המצב את ללא ספק זקוקה לעזרה מקצועית, הדרכה והכוונה. ייתכן ואת זקוקה לטיפול תרופתי אנטי דיכאוני. מאחלת לך שתרגישי טוב, אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול