אריפליי או אבילפיי| הבדלים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

31/03/2016 | 14:31 | מאת: דוריאל

שלום לא מצליח להשיג את התרופה אבילפיי, יש רק אריפליי בכל האזור שלי, האם עד כדי כך יש הבדלים או בכלל לא?(במיוחד בדיכאון עמיד)? שווה לדרוש אבילפיי או לנסות להביאה ממקום אחר או אפילו לנסוע רחוק? מה הבדלי המחירים ומה המחיר של כל אחד פחות או יותר(אם זה משנה אז לחברי קופת חולים כללית מושלם-פלטינום) דבר אחרון כיצד מקבלים אישור כדי שהתרופה תהיה יותר זולה במחיר/מסובסדת?

02/04/2016 | 19:36 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, החומר הפעיל בשתי התרופות הינו זהה. לברר את המחירים ניתן במסגרת קופ"ח או לסירוגין בבתי מרקחת פרטיים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול