מה אפשר לעשות עם הרגשה כללית רעה?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/03/2016 | 17:27 | מאת: אור

איך ניתן להתמודד עם הרגשה כללית שאין מוטיבציה לעשות כלום,בנוסף לטיפול? תודה.

15/03/2016 | 18:37 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל חשוב להבין מהי הסיבה להרגשה רעה וחוסר מוטיבציה: האם זה קשור למצב חיצוני מורכב (בעיות בעבודה, לימודים, משפחה וכד') או לסירוגין מדובר בבעיה רגשית כגון דיכאון. כדי להציע דרכי התמודדות עם הבעיה חשוב קודם כל להבין אותה ולצורך כך מומלץ לפנות להערכה ואבחון ע"י איש מקצוע, עדיף פסיכיאטר. פניה לפסיכיאטר משמעותה לא בהכרח קבלת טיפול פסיכיאטרי אלא קודם כל אפשרות לאבחן את הבעיה ובהתאם לכך להציע דרכי התמודדות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול