לוסטרל

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/12/2015 | 00:05 | מאת: משה

ד''ר שלום רב אני מקבל לוסטראל מ2 שבועות עדיין לא חל שיפור אבל אני מבין את זה בגלל שלוקח לתרופה מנימום חודש עד שתתחיל לעבוד אבל למרות המחשבות ומצב החרדה אני גם מרגיש סחרחורת וחוסר איזון לפעמים הראלי בעקבות התרופה ...אני מקבל את זה בבוקר L האם יותק טוב לקחת אותה בליליה

10/12/2015 | 09:21 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן, לנוגדי דיכאון כגון לוסטרל לוקח כ-4 עד 6 שבועות כדי להשפיע ולהביא לתוצאות חיוביות. לעומת זאת, תופעות הלוואי עלולות להופיע עם התחלת הטיפול ויכולות לבוא לידי ביטוי בעליה ברמת החרדה אשר אחד הביטויים שלה יכול להיות חוסר היציבות. יחד עם זאת וליתר בטחון, מומלץ לפנות להערכה של רופא משפחה ושקול ביצוע בדיקת דם למדידת רמת המלחים בדם (נתרן) אשר במקרים נדירים יורדת בהשפעת התרופה ויכולה לגרום גם היא לתופעות המתוארות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול