האם כדורים פסיכיאטריים לדיכאון אמורות לעזור

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

07/11/2015 | 21:52 | מאת: אוריאל30

ולהוריד את הדיכאון או רק שלוקחים את הכדור? איזה יותר יותר עוזר צ'יפרלקס? רסיטל?

08/11/2015 | 14:11 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, דיכאון היא מחלה שהמהלך שלה שונה בין מטופל למטופל וכך גם השפעת הטיפול והמשך שלו. הסיכוי של חזרתה של המחלה לאחר הפסקת התרופה תלוי לא בתרופה אלא במאפיינים של המחלה: כך אנשים שלא סבלו מדיכאון בעבר הסיכוי שלהם לסבול מאפיזודה נוספת לאחר הפסקת הטיפול הוא נמוך יותר מאשר אצל האנשים שסבלו מדיכאון בעבר או סובלים מדיכאון כרוני ממושך.

13/11/2015 | 18:23 | מאת: יגאל

שלום רב! האם, באופן תיאורטי, יכולה להתפתח PTSD לא עקב אירוע פתאומי, אלא עקב אירועים טראומתיים ממושכים? תודה.

14/11/2015 | 23:58 | מאת: אוריאל30

האם זה קשור לדיכאון? או זה קשור לחרדה או בעצם איך אני נרדם?

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול