ונלפאקסין - איך לקחת

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

18/10/2015 | 22:01 | מאת: נ.א

שלום, אני משתמש בויפאקס, אך הפעם מסרו לי בבית המרקחת את ה"ונלפאקסין" של טבע, שמגיע בכמוסות ("לשחרור ממושך" כתוב). הכמוסות כתומות והן מפלסטיק, וניתן לפתוח אותן כשבתוכן הכדוריות הקטנות שהן התרופה. השאלה שלי היא האם אני אמור לפתוח את הכמוסה ולבלוע רק את הכדוריות או לבלוע את הכמוסה בשלמותה, מה שנראה לי משונה כי זה מרגיש לי לגמרי כמו פלסטיק. תודה.

22/10/2015 | 10:21 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום, יש לבלוע את הכמוסה, מדובר בחומר מיוחד שהגוף יודע לעכל אותו.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול