תופעות לוואי ב"וויאפקס"

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

08/10/2015 | 12:17 | מאת: גלית

אני בת 29 ובשנתיים האחרונות לוקחת באופן קבוע "ויאפקס" 225 מ'ג . בחודש הקודם הפסיכיאטר העלה לי את המינון ל300 מ'ג עקב דיכאון, ולפני שבוע חזרתי למינון של 225 מ'ג. החל מהשבועיים האחרונים אני מרגישה מאוד לא טוב, הצוואר כואב לי מאוד וצד שמאל של הגוף כואב מאוד-בנוסף אני מרגישה כמין נימול כמו עיקצוצים בכל צד שמאל של הגוף שיורד עד לרגל שמאל, וזה כולל גם כאבי שרירים מאוד חזקים ברגל שמאל. הייתי אצל רופא משפחה שהפנה אותי לבדיקות דם והם יצאו תקינות . רציתי לברר האם זה קשור לוואיפקס? הרופא המליץ לי להחליף את הוויאפקס או להוריד מינון, אני חוששת מכך היות וכעת אני יציבה ולא בדיכאון, ואם אתחיל לנסות לשנות את המינון או התרופה זה יעשה לי תופעות לוואי נוספות , מה אפשר לעשות??

10/10/2015 | 16:48 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, התופעות שאת מתארת אינן תופעות לוואי טיפוסיות של ויפאקס. כדאי להתייעץ שוב עם רופא משפחה ולשקול גם יעוץ של נוירולוג.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול