מיואש

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/05/2015 | 14:18 | מאת: מוטי

שלום לדר אני אובד עיצות מקווה שאקבל תגובה .בן 32 בריא בדרכ פרט לחרדות ודיכאון אשר מלוות אותי משך שנים וכאן הבעיה בשנה האחרונה החלפתי תרופות עקב תופעת לוואי מטרידה במיוחד לפחות כל הכדורים שניסיתי גוגמים לי לצרבות עתק ותחושת ריפלוקס אני חש כאב קבוע בבית הבליעה שירפה בגרון ועודף ליחה עברתי בדיקות גסטרוסקופיה ועוד בדיקת ניטור חומציות ולא נמצא ממצא פתולוגי כך שהתופעה נובעת אך ורק מצריכת הכדורים אני לא מסוגל לחיות ללא הכדורים האלו אך גם במתכונת הזאת כם לא יכול איתם אני ממש סובל מימי אוכל לבקש לעשות לי ניתוח של ריפלוקס אולי זה יעזור לי לרופא שלי אין כבר מה להציעה לי מבחינת כדורי חרדה יש לציין שגם עם סותרי חומצה המצב לא משתפר אשמח לקבל את תגובתך

20/07/2015 | 02:35 | מאת: א

שלום לך יש טיפולים ללא כדורים לדיכאון , כמו טיפול בקסדה זה גירו אלקטרומגנטי , יש גם ניתוח מוח שמחדירים למוח אלקטורודה , כפי שהבנתי הטיפולים האלה הם יותר לדיכאון מאשר חרדה ולצערי לי כנראה לאט מתאימים , אבל נסה , חפש בגוגל טיפול בקסדה , את הניתוח חפש באתר של בית חולים איכילוב פרופ' יצחק פריד , הקסדה יש גם באיכילוב בהצלחה

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול