לפרו"פ

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/03/2015 | 08:24 | מאת: אייל

כאמור נוטל תרופות ולרוב.. לאחרונה הופסק סןליאן עם השפעה טובה .. בשבוע האחרון הופחת ע"יי הרופא גם מינון של מרוניל.. כעת איני חש כ"כ בטוב השאלה היא האם זה התגובה של ההפחתה או שניתן לזה עוד זמן כי הסבל גדול . תודה

20/03/2015 | 08:59 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. תמיד יכ מקום להתאים מינונים של תרופות. אבל צריך גם לדעת שחוסר ההשפעה הביולוגית של התרופה לפעמים מורגשת רק כעבור זמן רב יותר. לכן צריך להמשיך לבמעקב ולעשות החלטות עם המטפל. פרופ' לאון גרינהאוס מיינד קליניק צירפתי לך קישור למספר סרטים בתחום בריאות נפש שהוכנו כשרות לציבור http://expertv.co.il/?s=%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94%D7%90%D7%95%D7%A1&post_type%5B%5D=videos כמו כן אפשר לפנות לאתרים שלי www.grunhaus.co.il www.mindclinic.co.il 036962733 036962745

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול