סרנדה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/01/2014 | 09:29 | מאת: גל

שלום רב סובל מחרדות מזה כ 15 שנה. עד לפני שנתיים נטלתי אפקסור XR 75 מ"ג עד שהפסיק להשפיע. העלאה במינון גרמה לתופעת לוואי של גירודים בכל הגוף. מאז ניסיתי ציפרליקס, סימבלטה שהיו להם תופעת לוואי בעיקר של כאבי ראש חזקים בחילות ובעיות בתפקוד המיני. כיום נוטל סרנדה 200 מג מזה חצי שנה וישנם תופעות לוואי של כאבי בטן בחילות ורעד קל בשיניים בעיות שינה. בכללי אני מתפקד ומאוזן אבל סובל מתופעות הלוואי. האם להמשיך או שוב פעם לצאת למסע הארוך של חיפוש תרופה אחרת שמין הסתם יהיו לה גם תופעות לוואי כאלה או אחרות?

12/01/2014 | 10:03 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. לפעמים מציאת תרופה מתאימה לא דבר פשוט. צריך להוכיח שקיים צורך בתרופה ושטיפולים נוספים פסיכולוגים או של נוירופידקב לא יעזרו לבדם. במיינד קליניק אנו מתמחים בטיפול של מצבים מורכבים. נשמח לנסות לסייע לך. ברשולך צירפתי לך סרט שערכתי בתחום של המאניה דיפרסיה http://www.youtube.com/watch?v=S-7RzfSn9-Q

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול