פיברומלגיה ונוגדי דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

18/08/2008 | 15:18 | מאת: n

שלום רב אני חולת פיברומליגיה וידוע שהטיפול הוא בנוגדי דיכאון. לצערי הרב ניסיתי בהמלצת הרופאים כמעט את כל נוגדי הדיכאון בשוק ואני מפתחת תגובות אלרגיות אליהם היות ואני אלרגית לתרופות מסויימית האם יש משהו טבעי לטיפול בדיכאון ולא אומגה 3 - אשמח לשמוע היות ואני מחפשת תחליף טבעי לטיפול תודה

20/08/2008 | 18:39 | מאת: סיגל קוליק

n שלום, מנסיוני, זן שיאצו עוזר בהרגעת כאבים.שווה לנסות. תרגישי טוב, סיגל

16/12/2009 | 12:50 | מאת: אפרת בזרקון

זן-שיאצו הוא טיפול מאוד תומך ומאוד מרגיע שעוזר לרבים במצבים של דיכאון. יש חולי פיברומיאלגיה שחווים שיפור בתחושות הכאב עם התקדמות של סדרת הטיפולים. יתכן ושווה להתייעץ גם עם הומיאופתית מומחית - תפסית העולם הרפואית היא יותר כוללת ואולי תתן מענה. אני ממליצה על נטע פיטקובסקי. הרבה בריאות! אפרת בזרקון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול