עצה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

01/04/2009 | 15:48 | מאת: מנחם

מחקרים רבים מראים כי תוסף התזונה אומגה 3 יכול לעזור במקרים רבים כגון הפרעות קשב וריכוז,דיכאון,נשים במהלך הריון ובכלל הוכח כי אומגה 3 היא חיונית ביותר לתזונה תקינה ואורך חיים תקין ובריא. לאחרונה הצטרפתי כמשווק של חברת מרוולס המהפכנית שקנתה את הפטנט המדהים ממכון וולקני שהצליח להפיק אומגה 3 מצמח המרווה... המוצר טבעי לחולטין ומיוצר בתהליך של כבישה קרה כמו שמן זית,כשר למהדרין,מותר לשימוש לילדים ונשים בהריון,ללא מתכות כבדות שעלולות להימצא בדגי ים,פשוט מדהים. אם גם אתם רוצים להתחיל לצרוך את התוסף המדהים הזה שפשוט יהפוך את החיים שלכם לטובים יותר צרו קשר:0546449197 מנחם

21/06/2009 | 17:19 | מאת: yoni

כמובן אני חושב שראוי להוסיף קישור לאתר לאילו שלא מבינים על מה מדובר http://www.themarvalous.com/

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול